susaH sEnAnG beRsaMa

CLICK IKLAN

C
L
0
S
E

Sunday, 1 May 2011

ThAnx!!

Salam semua,,,
Fuuuuhhhhh,,,,,kali ni entry aq ni agak short and simple ye,,,coz,,I just want to remind all of u about my contest yer,,,hik8,,,
Just nk peringatkan je,,for those who want to join my contest,,I am so appreciated that,, for those who are already join it,,thanx a lot ye n I really appreciated that,,,and korang punya writing semu2 tuh,,mmg best,,sometime,,aq pun keluar air mata,,,(tmbh lg teringat mak),,,
So,,as I told that,,the due date of this contest will be on 20th May 2011 yg mama aq pilih coz that date adalah date my mother tinggalkan kita org satu family buat selama2 nya,,,,so,,kalau korang masih ingat ernh sekali aq buat satu entry sal contest ni,,n I told u that,,aq akan ambik 20 terbaik right???then final akan ada 10 org??,,kan??

Tp sygnya,,smai skunk hnya 38 jer contestant..so,,I think better I just take 10 contestant k??,,,then choose either 1 jer,,,ok x???,,,,
Sorry kalau korang x setuju,,ampun sgt2,,tp,,bilangan 20 tu akan diteruskan if contestant increase about 50 around,,,,k??
So,,korang:sorry sekali lg k??
p/s:for those yg nk join tu n x join lg,,please join co dute date dh nk hbis,,,ok??,,,from now n afterward I will start read again ur writing,,thanx
salam

2 comments:

  1. ok2,,,hik8,,,,thnax for joining,,,,dekat dh ni,,,

    ReplyDelete