susaH sEnAnG beRsaMa

CLICK IKLAN

C
L
0
S
E

Saturday, 18 February 2012

pengumuman setelah di hack

Salam semuaJ
Lama dah x update blog ni..terasa rindu pulak..
Entah lah..sebenarnya masih sedih dengan apa yang berlaku semalam..
Kalau korang nak tahu, blog page ateh dulu dah kena hack oleh siapa entah..
Tetiba masa buka tu, dye post kat wall tu yang dye kata page tu dah jadi milik dye..
Tapi x pe,ateh redha dengan semua tu..
Mungkin dah x ada rezeki..
Walaupun x ramai orang like page tu,..tp page tu amat bermakna bagi ateh…
Dalam page banyak dah post2 ateh + gambar2 ateh…
Skunk ni apa yang ateh bimbang ialah ateh takut hacker tu akan post something yang boley mencemarkan maruah ateh..
So,ateh harap sangat2 korang yang baca entry supaya “report” kan page tu…
Skunk ni ateh dah buat page baru…
Ni diaaa!!!!!

Tapi banyak lagi kosong…baru update sikit lam page tu…hik8
Terima kasih sebab sudi baca entry ni..
SalamJ

3 comments:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete